Gheorghe Vicol a lansat la Vatra Dornei volumul de poezii pentru copii „Regatul Mierlei”

Scriitorul Gheorghe Vicol a lansat la Vatra Dornei, într-una din sălile de la Școala Gimnazială Nr. 2 din municipiul Vatra Dornei, cea mai recentă carte a sa, și anume volumul de poezii pentru copii „Regatul Mierlei”. Evenimentul s-a desfășurat în ziua de joi, 23 martie, începând cu orele 11:00. Lansarea a fost programată astfel încât să se potrivească cu Ziua Internațională a Poeziei.

La lansarea cărții lui Gheorghe Vicol au luat parte elevii claselor pregătitoare și clasa a III-a C Step by Step de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei. Întregul eveniment cultural a fost moderat de învățătoarea Loredana Todașcă. Urmărește aici materialul VIDEO de la lansarea cărții lui Gheorghe Vicol:

Recent, la Vatra Dornei a fost lansată și cartea scriitoarei Aldona Rey Patraș, ajunsă la cea de-a opta carte publicată. Într-un cadru primitor organizat la Salonul Alb al Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, Aldona Rey Patraș a lansat cartea „Zbor peste ani”, un volum de poezii care ascunde în filele ei o fărâmă de melancolie, un pic de tristețe, dar și multă speranță și iubire.

1 comentariu publicat:

  1. Paul Brascanu

    Domnul Gheorghe Vicol, poetul, ne uimeşte plăcut şi ne bucură spiritul la fiecare lansare. Cărţile sale, dedicate celor mici, sunt poarta spre o lume de basm caldă şi inocentă, iar poezia sa concisă, matematică, de sorginte tradiţional-niponă (HAIKU) poate ascunde o bibliotecă de idei, o furtună de gânduri într-o picătură de cerneală. Tot respectul pentru această strădanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *