Scriitoarea Aldona Rey Patraș a lansat la Vatra Dornei cartea „Zbor peste ani”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, care a fost sărbătorită de către municipiul Vatra Dornei pe 18 martie 2017, scriitoarea dorneană Aldona Rey Patraș a lansat cea de-a opta ei carte, de această dată fiind vorba de volumul de poezie „Zbor peste ani”. O carte care ascunde între filele ei puțină melancolie, un pic de tristețe și multă speranță și iubire.

„Vorbim despre noua carte a doamnei Patraș, o femeie a cetății în primul rând. Este prezentă la toate evenimentele și pune umărul la tot ce se întâmplă frumos în Vatra Dornei. Este o carte mai mult subiectivă. Are un număr de poezii sensibile, unele chiar foarte bune. Cred că pentru liniștea sufletească scrie doamna Patraș poezie”, a explicat gazda lansării de carte.

„Nu am cuvinte să mulțumesc tuturor celor care au vorbit atât de frumos! Sunt emoționată și impresionată în același timp. Pe prima și ultima pagină am ales să public sculpturi ale soțului meu. Această carte, asemeni celor spuse în sală, am dedicat-o familiei. În prima parte mi-am scris gândurile și mă bucur că au fost apreciate. În partea a doua a cărții este prezentată istoria familiei, care nu vreau să se uite de azi pe mâine”, au fost cuvintele cu care Aldona Patraș și-a început discursul de prezentare a cărții „Zbor peste ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *