VIDEO: Ofurile dornenilor si mofturile celor din administrație

Cetățeanul municipiului Vatra Dornei, Andrei Leonte, a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii de televiziune Ofurile Dornenilor, realizată de jurnalistul Mihai Cioată pentru Orion TV și site-ul Monitorul de Dorna. Andrei Leonte vorbește despre cum administrația orașului Vatra Dornei îngreunează o lucrare simplă de racordare la rețeaua de apă și canalizare de pe strada Independenței.

Deși a făcut o cerere către ACET încă din anul 2015, nu a primit niciun răspuns, fapt pentru care a început lucrările pe cont propriu, înainte ca Primăria să asfalteze această stradă. Vezi aici materialul VIDEO cu cetățeanul Adrian Leonte, care explică cum stau lucrurile de fapt și cât de greu se mișcă administrația atunci când un cetățean solicită ajutor pentru o lucrare.

Abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru a primi cele mai recente interviuri și emisiuni realizate de echipa Monitorului de Dorna.

1 comentariu publicat:

  1. Murphy

    Vă rog să transmiteți felicitările mele echipajului de poliție care ieri, 06.04.2017, a reușit folosind mijloace specifice, inclusiv sirena mașinii și girofarul, să ducă vacile doamnei Milici de pe strada Unirii în parcul orașului. Întreb și eu ca tot plătitorul de taxe: pentru asta este plătită poliția? Oare nu se găsește un ac pentru cojocul acestei nesimțite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *