Bărbat din Vatra Dornei prins cu țigări de contrabandă în valoare de 15.400 de lei

Nouă captură de țigări de contrabandă pe raza municipiului Vatra Dornei. Un bărbat cu domiciliul în Vatra Dornei a fost prins de către Poliție în timp ce transporta 1.400 de pachete de țigări de contrabandă cu ajutorul mașinii personale. Cele aproape 1.500 de pachete de țigări au o valoare de circa 15.400 de lei, conform estimărilor Poliției.

Marți seară, în jurul orelor 21:55, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a oprit în trafic, pe strada Argestru, un autoturism condus de un bărbat cu domiciliul în Vatra Dornei, în vârstă de 51 de ani. Fiind un control de rutină, Poliția a efectuat un control sumar al autovehiculului, ocazie cu care au descoperit în portbagajul mașinii mai multe pachete voluminoase cu 1.400 de pachete de țigări netimbrate de proveniență extracomunitară.

fotografie via informatiata.ro

Conform celor spuse de bărbatul de 51 de ani, întreaga cantitate de 1.400 de pachete de țigări de contrabandă au fost achiziționate de la o persoană necunoscută, având intenția de a le comercializa mai departe. Poliția Municipiului Vatra Dornei a confiscat marfa de contrabandă, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *