Andrei Leancă, cel mai bun timp al sezonului de sală la juniori I

leanca-1

Patru dintre atleţii Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei au continuat performanţele din noul an, participând la Memorialul „Dorin Melinde” de la Bacău, concurs naţional de verificare pentru campionatele naţionale de juniori I, II, III, care vor avea loc la sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie. Rezultatele notabile dorite nu s-au lăsat aşteptate, Andrei Leancă reuşind cel mai bun timp al sezonului de sală, la juniori I, ocupând locul întâi cu un timp de 8 minute, 45 secunde şi 20 de sutimi pe o distanţă de 3.000 m, realizând, de asemenea, cel mai bun timp din acest an la nivel naţional şi doborându-şi recordul personal cu 9 secunde.

Claudiu Daniel Mihăescu a obţinut rezultate notabile în probele de 800 m şi 1.500 m, la categoria juniori III, cu timpii de 2 minute şi 7 secunde şi 4 minute şi 27 secunde. La aceeaşi categorie, juniori III, a participat şi Alina Paula Vântu, care a reuşit să ocupe locul întâi la proba de 3.000 m şi locul al doilea la proba de 1.500 m. Cel de-al patrulea atlet care a făcut deplasarea la Bacău, Alexandru Miron, a reuşit să câştige 2 medalii de argint la probele de 1.500 m şi 3.000 m.

Întrebat ce părere are despre evoluţia atleţilor antrenaţi de el, prof. Cristian Prâsneac a declarat pentru Radio ORION şi www.monitoruldedorna.ro: „Sunt foarte încântat de evoluţia lui Andrei, care a reuşit să învingă o mulţime de concurenţi ce fac parte din lotul naţional şi care pregătesc intensiv această probă. Referitor la ceilalţi 3 atleţi, nu pot fi decât mulţumit de evoluţiile acestora, având în vedere că nu avem o sală de sport pentru pregătire. Nu contează doar să participi la astfel de concursuri, ci şi să faci cu adevărat treabă bună.”

leanca-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *