MINIFOTBAL LA MUNTE! Ediția a XI-a a Cupei Aqua Carpatica va avea loc între 10 și 12 mai la Vatra Dornei

Ediția de anul acesta a Cupei Aqua Carpatica se anunță una dintre cele mai puternice competiții de minifotbal din țară. Turneul este, în premieră, licențiat și organizat sub egida Federației Române de Minifotbal.

Locul 1 va primi 10.000 de lei, învinsa finalistă urmând a se alege cu jumătate din această sumă. Locul 3 va fi premiat cu 2500 de lei, iar echipa ce va pierde finala mică va fi răsplătită cu 1500 de lei. La fel ca și în anii trecuți se vor premia și jucătorii care se vor evidența în timpul turneului: golgheterul, cel mai bun jucător și cel mai bun portar al competiției.

La fel ca și precedentele două ediții, competiția este dedicată memoriei celui care a inițiat-o în anul 2012, apreciatul om de afaceri dornean, Stelian Chiforescu.

Adrian Chiforescu, brand - manager Valvis Holding

Adrian Chiforescu, brand – manager Valvis Holding

Am dublat, practic, fondul de premiere pentru ediția de anul acesta, una ce se va derula sub egida Federației Române de Minifotbal și pe care am gândit-o diferit față de primele 10. Vom avea la Vatra Dornei cei mai buni practicanți ai acestui sport de la nivel național și ne dorim o participare cât mai numeroasă a publicului – iubitori ai acestui sport din Țara Dornelor. Pentru mine va fi și o perioadă cu mare încărcătură: în ziua finalei de anul acesta vom comemora 4 ani de la dispariția tatălui meu” ne-a declarat Adrian Chiforescu, brand – manager Valvis Holding și director al competiției.

Sistemul de desfășurare va fi format din faza grupelor și faze superioare. La fel ca și la ultimele ediții, numărul maxim de echipe care pot fi inscrise rămâne 16. Doar că, aflându-ne sub licențierea Federației, vom avea doar echipe care participă în competiții afiliate FRM. Bineînțeles, vom invita finalistele de anul trecut, Black Hill și Fireball să ni se alăture în acest regal de minifotbal de la Vatra Dornei. Nu se va percepe taxă de participare, însă echipele vor trebui să achite o garanție de 500 lei” a completat, la rândul său, și dorneanul Remus Cîrlan – directorul tehnic al turneului, un mare iubitor de minifotbal și manager al unei baze sportive de profil din Cluj Napoca.

Remus Cîrlan – director tehnic al turneului

Remus Cîrlan – director tehnic al turneului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *