CENTENAR LA ȘARU DORNEI! Doamna Floarea Cojocariu sărbătorită de către Primarul Cătălin Iordache

Momente de mare bucurie și sărbătoare pentru comunitatea din Șaru Dornei. Primarul Cătălin Iordache, în numele întregii comunități, a marcat împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani a doamnei Floarea Cojocariu.

Înconjurată de nepoți și strănepoți bătrâna a primit, emoționată, tortul, florile, placheta și diploma care marchează “vârstă de aur”, așa cum au denumit-o autoritățile locale, “în semn de respect și aleasă prețuire cu prilejul împlinirii memorabilei vârste de 100 de ani!”.

Avem 4 locuitori pe care îi vom sărbători în acest an la aniversarea cu numărul 100. Ne bucurăm că astăzi ne-am putut alătura familiei atat de frumoasă și numeroasă a doamnei Floarea, o gospodină veritabilă, o vrednică femeie, căreia viața nu i-a fost deloc ușoară dar care, iată, se bucură de asemenea momente. Multă sănătate vă dorim, în numele tuturor locuitorilor din Șaru Dornei, dumneavoastră și tuturor celor dragi!” a transmis primarul Cătălin Iordache.

La rândul său, sărbătorita i-a mulțumit edilului și i-a urat, cu glas tremurând și plin de emoție: “Dumnezeu să vă ajute!

Și pentru că sărbătorea comunității din Șaru Dornei a fost marcată în ajun de 8 martie, Cătălin Iordache și-a completat urările și pentru toate doamnele și domnișoarele din comuna pe care o conduce: “Vă mulțumim pentru că ne sunteți repere importante și ne oferiți sprijin necondiționat. Mame, soții, prietene, fiice, bunice sau străbunice, tuturor gândurile mele cele mai alese și La Mulți Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *