EXCLUSIV/FOTO/VIDEO. Accident rutier la intrare în Vatra Dornei: o mașină s-a răsturnat în afara șoselei

O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 17, în seara zilei de vineri, 23 iunie 2023, în jurul orei 19:30, la limita dintre comuna Dorna Candrenilor și municipiul Vatra Dornei. Conform informațiilor obținute de reporterii Monitorului de Dorna, la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care a rămas blocat în interior până la sosirea salvatorilor.

Incidentul s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Dorna Candrenilor înspre Vatra Dornei, într-un viraj la stânga. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a rupt un indicator rutier, iar mai apoi s-a răsturnat în afara șoselei.

Ajunși la fața locului, pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei l-au extras pe bărbat din interiorul mașinii, fără ca acesta să fie grav rănit. După ce i-a fost acordat primul ajutor la locul accidentului, bărbat de 61 de ani a fost testat și cu aparatul etilotest de către polițiștii dorneni, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acesta a fost transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *