UPDATE/FOTO. Grav accident rutier în Pasul Mestecăniș: patru adulți și un copil implicați, o femeie este inconștientă

Un grav accident rutier s-a petrecut vineri, pe 23 iunie 2023, în jurul orei 15:00, în Pasul Mestecăniș. Din primele informații obținute de reporterii Monitorului de Dorna, în incidentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Cinci persoane se aflau în cele două mașini, printre care și un copil.

Intervin la fața locului pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei, dar și de la Detașamentul de Pompieri din Câmpulung Moldovenesc, cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2, dar și două echipaje din partea SAJ Suceava.

UPDATE ORA 17:09. În accident au fost implicați patru adulți, dar și un copil, conform celor transmise de către ISU Suceava. Toate persoanele au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală.

UPDATE ORA 16:02. Traficul se desfășoară pe un singur sens în zona în care s-a produs incidentul rutier, acesta fiind dirijat de către polițiștii aflați la fața locului.

UPDATE ORA 15:16. În evenimentul rutier au fost implicați trei adulți și un minor. O persoană de sex feminin este inconștientă și i se aplică manevre de resuscitare.

UPDATE ORA 15:14. Misiunea salvatorilor suceveni este în dinamică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *