Știrile zilei de22 septembrie 2023

Școala Gimnazială Nr. 2, premiul întâi și calificare la etapa națională a Concursului „Sanitarii Pricepuți”

Echipajul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei s-a calificat, sâmbătă dimineață, pe 17 iunie 2023, la etapa națională a Concursului de Educație pentru Sănătate și Prim Ajutor „Sanitarii Pricepuți”, în urma participării la etapa județeană, acolo unde a obținut premiul întâi. Concursul a fost găzduit și jurizat la Școala Gimnazială Nr. 3 din Suceava.

Echipajul de la Școala Gimnazială Nr. 2 a fost format din șase elevi, Bălan Albert Alexandru, Dumbravă Ștefan Adrian, Parasca Maria Teodora, Șerban Andreea, Zvoristeanu Maia Elena și Țuică Ingrid Maria.

„Astăzi s-a desfășurat etapa județeană a Concursului „Sanitarii Pricepuți”, la Școala Gimnazială Nr. 3 din Suceava, singurul concurs de educație pentru sănătate și prim ajutor, unde echipajul Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei a obținut premiul întâi și s-a calificat la faza națională. Mulțumim pentru implicare, dăruire și profesionalism doamnei Mihaela Niculiță și domnului Cristian Huțan, care este mereu alături de noi! Mulțumim Salvamont Vatra Dornei, Vatra Dornei Tineret, Societatea Națională Română de Crucea Roșie, Casa de Cultură din Vatra Dornei și doamnei Violeta Codorean! Sunt mândră de voi, dragii mei!”, a transmis profesoara Alina Dincă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *