Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în localitatea Glodu din comuna Panaci pe 13 iunie

Compania Delgaz Grid a transmis recent faptul că alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în ziua de marți, pe 13 iunie 2023, în localitatea Glodu, din comuna Panaci, pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în cele mai bune condiţii.

Delgaz Grid afirmă că „investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei. Prin aceste lucrări asigurăm funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă a rețelelor, dar și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților. Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi, însă considerăm a fi foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea acestor lucrări”.

Întreruperi programate în alimentarea cu energie electrică pe 13 iunie

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor. Pentru consumatorii din localitatea Glodu, din zona PT 2 Glodu, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în data de 13 iunie 2023 între orele 10:00 și 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *