LIGA 5. Victorie spectaculoasă pentru Vânătorul Dorna Candrenilor în meciul cu Forestierul Frumosu

Duminică, pe 4 iunie 2023, s-a disputat penultima etapă din Seria a II-a din Liga 5, ocazie cu care stadionul din comuna Dorna Candrenilor a găzduit meciul de fotbal dintre reprezentanta localității, Vânătorul, și Forestierul Frumosu. Începută la ora 14:00, partida a oferit un adevărat spectacol atât pe teren, cât și în tribuna aproape plină, fluierul final consemnând o victorie clară a gazdelor, scor 5-3.

Pentru Vânătorul au marcat Marius Ioniță, Ionel Axinte, cu o dublă, Răzvan Diac și Sandyx Alex.

Prima reușită a meciului a venit după numai șapte minute trecute din prima repriză, atunci când oaspeții s-au organizat ca la carte și au marcat după o acțiune pornită dintr-o lovitură liberă. Scorul s-a făcut 0-1, însă avantajul de pe tabela de scor nu a rezistat decât până în minutul 12, atunci când „verzii” au restabilit egalitatea cu un șut perfect tras de la aproximativ 30 de metri.

Cei de la Forestierul Frumosu nu s-au lăsat intimidați de avântul oferit echipei locale de către spectatorii din tribună, fapt pentru care în minutul 23 au reușit să obțină un fault în careu în timpul unei acțiuni care ar fi dus, mai mult ca sigur, la gol. Astfel, lovitura de la 11 metri a fost transformată cu ușurință, iar oaspeții au revenit în avantaj. De altfel, aceasta a fost și ultima fază promițătoare a primei reprize, care s-a terminat cu un scor de 1 la 2.

Fluierul de start al reprizei secunde le-a readus pe cele două echipe pe teren, iar patru minute mai târziu avea să fie restabilită și egalitatea pe tabela de scor, după ce „verzii” au primit o lovitură liberă undeva la 25 de metri distanță de poarta adversarilor. Centrată excelent, mingea a ajuns în careu, iar o lovitură de cap a făcut ca scorul să fie transformat în 2 la 2.

Minutul 61 i-a adus, din nou, pe cei de la Forestierul Frumosu în avantaj, după un șut plasat aproape de vinclu. Până în minutul 83, ocazii multe au fost consemnate în careul ambelor echipe, restabilirea de egalitate venind după o fază a „verzilor” finalizată cu un șut la colțul scurt. Scorul s-a făcut 3-3, iar din acest moment meciul a început să „se aprindă”. Cinci minute mai târziu, o fază jucată ca la carte și o boltă frumoasă dată peste portarul oaspeților au adus gazdele pentru prima dată în avantaj.

Repriza este prelungită cu trei minute, gazdele fiind nevoite să își apere avantajul cu orice preț. Deși nu păreau că ar fi vrut să înscrie încă o dată, o fază parcă apărută de nicăieri îi aduce pe cei de la Vânătorul în preajma porții adversarilor, reușind să înscrie din nou și să ducă scorul la 5-3. În minutul 93, centralul fluieră finalul de meci, iar gazdele reușesc să păstreze acasă toate cele trei puncte.

Iată și celelalte rezultate din meciurile etapei de duminică:

🔸 Vânătorul Dorna Candrenilor – Forestierul Frumosu (scor 5-3)
🔸 Avântul Frasin – Minerul Iacobeni (scor 1-2)
🔸 Viitorul Stroiești – Polul Nord Brodina (scor 0-3)
🔸 AS Marginea – Larix Dornișoara (scor 0-3)
🔸 Bradul Vama – Viitorul Horodnic de Sus (scor 3-0)

La finalul etapei, Minerul Iacobeni își păstrează statutul de lider, cu 44 de puncte în clasament, urmată de Larix Dornișoara, cu 37 de puncte, și de Avântul Frasin, cu 32 de puncte. Pe următoarele două locuri se află Forestierul Frumosu și Vânătorul Dorna Candrenilor, cu 30, respectiv 27 de puncte.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *