Știrile zilei de22 septembrie 2023

FOTO/VIDEO. Atmosferă de sărbătoare la locul de joacă din comuna Dorna Arini, cu ocazia zilei de 1 iunie

Copiii și părinții din comuna Dorna Arini s-au bucurat joi, pe 1 iunie, de o vreme excelentă pentru petrecut timpul în aer liber, dar și de o atmosferă de sărbătoare la locul de joacă din centrul localității, cu ocazia Zilei Copilului. La fel ca și în anii trecuți, și în acest an administrația locală a organizat un frumos eveniment dedicat celor mici, sub genericul „Ziua Copilului la Dorna Arini”.

Așa după cum am aflat de la edilul Andrei Mazăre, locul de joacă din centrul localității a fost joi arhiplin și s-a dovedit a fi prea mic pentru sutele de copii și părinți care au ținut să își petreacă această zi frumoasă în compania celor mai cunoscute personaje din lumea desenelor animate, dar și să danseze, să se costumeze și să se joace alături de cei mai buni prieteni.

Preț de câteva ore, cei mici au avut ocazia să își sărbătorească ziua într-o atmosferă plină de voie bună, să ia parte la jocuri diverse pentru copii, să facă fotografii cu personajele din lumea animației, dar și să participe la ateliere diverse de artă, creație și pictură.

„Parcul nostru de joacă este arhiplin, în această zi specială, ziua de 1 iunie! Ne bucurăm de prezența unui număr foarte mare de copii și de părinți care au parte astăzi de voie bună și de o vreme excelentă pentru petrecerea timpului în aer liber! Copiii ne sunt fericirea de fiecare zi și orice moment în care ei sunt sănătoși și cu zâmbetul pe buze este o sărbătoare! La mulți ani, dragi copii! Vă mulțumesc pentru bucuria de a fi astăzi, împreună, într-un număr atât de mare!”, a transmis edilul.

Primarul din comuna Dorna Arini, Andrei Mazăre, a fost în mijlocul copiilor, alături de întreaga familie, pe întregul parcurs al activităților organizate cu ocazia zilei de 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *