Știrile zilei de22 septembrie 2023

FOTO. Program plin de activități pentru cei mici, de Ziua Copilului, în comuna Dorna Candrenilor: „1 iunie de poveste”

Administrația locală a comunei Dorna Candrenilor a organizat un „1 iunie de poveste”, cu ocazia Zilei Copilului, cei mici fiind întâmpinați cu un program plin de activități. Joi, încă de dimineață, la Casa de Cultură a comunei, dar și în parcul din imediata apropiere, s-au adunat zeci de copii din localitate, dar și din împrejurimi, însoțiți de părinți, pentru a lua parte la activitățile organizate pe scena Căminului Cultural, dar și în curtea acestuia, pe terenurile de fotbal și în parcul comunal.

Programul dedicat Zilei Copilului a început încă de la primele ore ale dimineții, atunci când pe scena Casei de Cultură a fost proiectat filmul pentru copii „Elefantul magicianului”, acesta fiind urmat de un flash mob de dans pe muzică ritmică, pe terenul sintetic din parc. De la ora 14:00, la Căminul Cultural, cei mici au putut lua parte la un spectacol de dans și muzică modernă, în compania celor mai cunoscute personaje din lumea desenelor animate, Mickey și Minnie Mouse.

Copiii din Dorna Candrenilor s-au bucurat din plin și de piesa de teatru „Cei trei purceluși”, pusă în scenă la Casa de Cultură de către o trupă de teatru profesionist din județul Bistrița-Năsăud, și au participat cu bucurie la concursurile organizate în cadrul programului „1 iunie de poveste”.

De la ora 18:00, la Căminul Cultural are loc un spectacol de dans folcloric, pe scenă urmând să evolueze generațiile de copii și tineret ale Ansamblului Folcloric „Plai Bucovinean” din Dorna Candrenilor, în paralel fiind organizate și ateliere de artă și creație pentru toate vârstele.

„Îmi fuge gândul spre zilele lipsite de griji din copilărie și sunt convins că la fel de fericiți sunt și ei acum! Le urez să fie sănătoși, să fie ghidați de credința în Dumnezeu și respectul față de părinți și familie! Iar noi avem obligația de a le oferi toate condițiile pentru ca ei să crească frumos, în armonie cu natura! La mulți ani, dragi copii!”, le-a transmis edilul din Dorna Candrenilor.

Primarul comunei, Dănuț Candrea, a fost în mijlocul copiilor încă de la primele ore ale dimineții, luând parte la toate evenimentele organizate în cadrul programului organizat de Ziua Copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *