Festivalul Culinar Cătălin Scărlătescu se desfășoară între 15 și 18 iunie la Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc

În această lună, între 15 și 18 iunie 2023, va avea loc prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu, organizat de către echipa Complexului Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. Hanul este o locație unică care combină elementele moderne cu cele tradiționale într-o simfonie de culori și texturi aparte. În cadrul complexului veți descoperi grădina uriașă, Kimpolung Steakhouse, restaurantul de la demisolul clădirii, Bohemian Venue Salon, una dintre sălile noastre de evenimente, Hanul Bucovinei, hotelul care adăpostește camere duble, apartamente și lofturi și beer spa.

De asemenea, în curte veți descoperi și cea de-a doua sală de evenimente, Bucovina Grand Salon, La Ponton, Pe Jar și fabrica de bere artizanală, Kimpolung. În funcție de bilete, Complexul Hanul Bucovinei va fi împărțit în două zone principale: Acces General și VIP Acces. Zona de Acces General reprezintă toată suprafața grădinii, plus locurile special amenajate. Zona VIP Acces acoperă atât partea de Acces General, cât și Kimpolung Steakhouse, unde se va amenaja o zonă de brunch și, desigur, bere artizanală brasată în fabrica de bere Kimpolung, din interiorul Hanului.

De asemenea, în Bucovina Grand Salon va fi amenajată o zonă specială pentru copii, unde timp de câteva ore fiecare copil se va putea bucura de activitățile propuse, iar părinții vor ști că aceștia sunt sub supraveghere. În curtea complexului, în zona de Acces General, vor fi zone de food & drinks.

De fiecare dată, echipa hanului s-a gândit la diversitate, dar și la o combinație perfectă de ritmuri și emoții. În cadrul Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu vor fi prezenți artiști din zona de rock, folk și petrecere, precum Holograf, Puya, Emeric Imre, Artis Band, Dinu Olărașu, Tipul cu Chitara, DJ Zlei, DJ Ciprian Botezatu, DJ Belu, DJ Glass, Virgil Prispian și Mady Omania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *