Știrile zilei de4 decembrie 2023

Polițiștii din Vatra Dornei au aplicat amenzi în valoare de peste 50.000 de lei într-o singură zi

La data de 25 mai 2023, între orele 06:00 și 15:00, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o razie în care au fost angrenate 32 de efective din cadrul subunităţii, patru subofițeri jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Vatra Dornei, un polițist local, doi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, un lucrător al RAR Suceava și doi lucrători ai ISCTR Suceava.

Acțiunea a vizat creșterea gradului de siguranță publică la nivelul municipiului Vatra Dornei și în zona rurală arondată, combaterea contrabandei cu produse accizabile în zona pieței și a bazarului, prevenirea și combaterea comerțului ilicit, prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și asigurarea unui climat de siguranță rutieră corespunzător.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale în valoare de 51.285 de lei. Au fost legitimate 240 de persoane și au fost controlate 176 de autovehicule. Au fost testați cu aparatele drugtest și etilotest 103 șoferi. De asemenea, s-au efectuat verificări și controale la 26 de unități economice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale și fiind confiscate mărfuri, țigarete și sume de bani în valoare de circa 6.000 de lei. Polițiștii judiciariști au reușit identificarea a doi autori de infracţiuni identificaţi și au pus în executare un mandat de aducere. Pentru abaterile la regimul rutier au fost reținute două permise de conducere și au fost ridicate șapte certificate de înmatriculare.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *