UPDATE/FOTO. Traficul rutier este blocat în Pasul Tihuța, în urma unui accident violent între un TIR și o mașină

Traficul rutier de pe DN 17 este paralizat, în acest moment, în Pasul Tihuța, la limita dintre județele Suceava și Bistrița-Năsăud, după ce un autoturism s-a ciocnit violent de un camion pentru transportul de animale. Accidentul s-a produs vineri la amiază, pe 7 aprilie 2023, în jurul orei 12:00. Conform informațiilor obținute până la acest moment, carosabilul umed și viteza neadaptată pe respectiva porțiune de șosea ar fi cauzele care au dus la producerea acestui incident rutier.

Cele două benzi de circulație sunt blocate de vehiculele implicate în accident, pe banda de urcare fiind blocat TIR-ul, în timp ce banda de coborâre este blocată de mașina serios avariată. Din fericire, niciuna dintre persoanele care se aflau în cele două autovehicule nu au fost rănite.

UPDATE ORA 15:17. Conform informațiilor transmise de către IPJ Suceava, accidentul rutier din Pasul Tihuța s-a produs în jurul orei 12:00, iar la ora 12:07 a fost anunțat printr-un apel telefonic prin intermediul 112. Pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei au intervenit la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. În urma evenimentului, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Autotrenul nu avea încărcătură.

UPDATE ORA 14:20. Traficul este în continuare paralizat pe ambele benzi, până la efectuarea măsurătorilor de către agenții de poliție prezenți la fața locului. Pe ambele sensuri de circulație s-au format cozi de mașini și camioane pe o distanță de câțiva kilometri.

UPDATE ORA 14:15. „Accident rutier pe DN 17, Pasul Tihuța, la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud, produs prin coliziunea dintre un autoturism și un autotren pentru transport animale, în condițiile unui carosabil umed. Trafic blocat temporar pentru măsurătorile poliției. La locul accidentului sunt prezenți lucrătorii de la SDN Câmpulung Moldovenesc pentru asigurarea semnalizării și degajarea părții carosabile. Circulați cu atenție”, au transmis reprezentanți ai DRDP Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ. Traficul rutier este blocat temporar în Pasul Tihuța în urma unui accident rutier. Potrivit DRDP Iași, accidentul s-a produs pe DN 17, în Pasul Tihuța, la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud. În accident au fost implicate un autoturism și un autotren pentru transport animale, în condițiile unui carosabil umed. La locul accidentului sunt prezenți lucrătorii de la SDN Câmpulung Moldovenesc, districtul Vatra Dornei, pentru asigurarea semnalizării și degajarea părții carosabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *