UPDATE/FOTO. Cinci drumuri naționale din județul Suceava sunt în continuare blocate! Iată listă șoselelor închise

Întreaga regiune a Moldovei a ieșit de sub avertizările de cod portocaliu și galben de ninsoare abundentă și viscol, însă probleme se țin lanț în continuare pe multe tronsoane de drumuri județene și naționale din județul Suceava, dar și din județele Botoșani, Iași și Bacău. La acest moment, opt drumuri naționale și 36 de drumuri județene din județele amintite sunt în continuare închise circulației sau se află sub restricții de circulație pentru diferite categorii de autoturisme.

La nivelul județului Suceava, probleme în trafic se înregistrează în continuare pe cinci tronsoane de drumuri naționale, după cum urmează, conform unei raportări de la ora 07:00.

🔸 DN 2 Românești – Siret
🔸 DN 2K Arbore – Milișăuți
🔸 DN 17A Rădăuți – Bălcăuți
🔸 DN 29 Botoșani – Suceava
🔸 DN 29C Siret – Mihăileni

Referitor la șoselele din zona de munte a județului Suceava, lucrătorii din cadrul SDN Câmpulung Moldovenesc au avut parte de o noapte albă, acționând pe toate sectoarele de drum din administrare. Drumarii s-au folosit de 13 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind folosite aproximativ 72 de tone de sare numai noaptea trecută.

„În zona de responsabilitate a SDN Câmpulung Moldovenesc s-a acționat pe parcursul nopții, pe toate sectoarele de drum din administrare, în vederea menținerii fluenței circulației, cu 13 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate 72 de tone de sare. Pe drumurile naționale din zona de munte a județului se circulă în condiții de iarnă pe un carosabil umed”, au transmis autoritățile.

UPDATE ORA 18:06. DJ 209 C Moara – Lucăcești a fost deschis circulației.

UPDATE ORA 14:42. Începând cu orele 15:00 va fi ridicată restricția de circulație de pe DN 17A, între Rădăuți și Bălcăuți. Pe raza județului Suceava nu mai există alte restricții de circulație la nivelul drumurilor naționale și europene.

UPDATE ORA 14:30. Începând cu ora 12:45 au fost ridicate restricțiile de circulație pe DN 2K, între Solca și Milișăuți.

UPDATE ORA 12:41. Prefectura Suceava a transmis faptul că au fost ridicate toate restricțiile de trafic pe DN 17, între Păltinoasa și Suceava, și pe DN 2, între Fălticeni și Suceava. Pe cele două sectoare de drum puteau circula doar vehiculele cu tonaj maxim de 3,5 tone. De asemenea, a fost deschisă circulația autovehiculelor și pe DN 29A, între Suceava și Zvoriștea.

UPDATE ORA 10:59. Autoritățile au anunțat că vineri, începând cu ora 10:45, s-au ridicat restricțiile de circulație pe DN 2, între Suceava și Siret.

UPDATE ORA 10:20. Noaptea de joi spre vineri a fost mai aglomerată ca niciodată pentru șoferii utilajelor de deszăpezire, care au intervenit cu autofreze și ATB-uri pe drumurile cu probleme. Astfel, lucrătorii de la SDN Suceava s-au concentrat pe DN 2, între Românești și Siret, iar în cursul zilei de vineri urmează să se pună accent pe DN 17A și DN 2K.

UPDATE ORA 09:55. Eforturile făcute de drumarii suceveni încep să dea roade, dovadă fiind și ridicarea restricției de circulație de pe DN 29, între Suceava și Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *