Joia Mare la Poiana Stampei: concert de pricesne cu Oana Bozga Pintea, expoziție de bucate și ouă încondeiate

Primăria Comunei Poiana Stampei, alături de Parohia Bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitate, organizează Joia Mare la Poiana Stampei, un eveniment cu tradiție care ajunge anul acesta la cea de-a IX-a ediție. Pe 13 aprilie 2023, deosebita manifestare va debuta cu slujba de la biserica din centrul comunei, oficiată de preoții parohi Sorin Cormos și Constantin Jbanca.

Tot Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” va fi susținut și un concert extraordinar de pricesne. Oana Bozga Pintea este invitatul special al ediției din acest an, alături de invitații Mara Miron, Nicoleta Pralea, Surorile Maria și Andreea Irimescu, Antonia Tătaru, Grupul Vocal „Flori de Merișor”, Grupul Vocal „Flori de pe Dorna” și Corul Bisericii din Poiana Stampei.

Manifestările din Joia Mare vor fi continuate cu o frumoasă expoziție de ouă încondeiate cu vânzare, dar și de o prezentare a produselor tradiționale de post dedicate Săptămânii Patimilor.

„Vă așteptăm cu mare drag și în acest la Sfânta Biserică din centrul comunei Poiana Stampei, unde ne vom deschise sufletul către Dumnezeu prin rugăciunile înălțate de preoții noștri parohi, precum și prin pricesnele ce vor fi cântate de artiștii comunității noastre și cu precădere de îndrăgita și cunoscuta artistă Oana Bozga Pintea. Expoziția de ouă încondeiate va fi hrană pentru frumusețea sufletelor ce vor veni să le vadă, iar bucatele de post făcute de vrednicele gospodine din Poiana Stampei ne vor pune la grele încercări poftele ce le vom avea”, a transmis edilul Viluț Mezdrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *