ARHIVA ORION TV. ÎPS Pimen, în vizită la Mănăstirea de la Podu Coșnei, în luna decembrie 2009

În luna decembrie a anului 2009, ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, se afla în vizită la Mănăstirea de la Podu Coșnei, acolo unde slujea preotul Mihai Negrea. ÎPS Pimen a vizitat mănăstirea, dar și centrul de îngrijire al copiilor proveniți din familii defavorizate, un centru care la acea vreme se îngrijea de nouă copii, dar și de alți 43 de copii din satele învecinate mănăstirii. Sosit la Podu Coșnei, ÎPS Pimen a fost întâmpinat de un grup de colindători din zonă, alături de părintele Mihai Negrea, grupul fiind răsplătit pentru momentul artistic cu dulciuri, dar și cu icoane oferite de arhiepiscop.

„Părintele Mihai Negrea este icoana Bucovinei, icoana bucovinenilor, adică a oamenilor muncitori, a oamenilor cu dragoste față de cei aflați la nevoie. Ceea ce face părintele la mănăstirea de la Podu Coșnei este un exemplu pentru generațiile de astăzi și de mai târziu. Meritul este al părintelui, dar și al oamenilor care îl ajută”, declara, la acea vreme, ÎPS Pimen, la Podu Coșnei.

Arhiva Orion TV este un proiect prin care întreaga arhivă video a postului de televiziune Orion TV din Vatra Dornei este pusă la dispoziție, în mod gratuit, pentru vizionare pe canalul oficial de YouTube al trustului de presă Orion Media Vatra Dornei, format din postul de televiziune Orion TV, publicația online Monitorul de Dorna și postul de radio Orion FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *