FOTO. Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier violent petrecut în urmă cu puțin timp la Crucea

Trei persoane au fost rănite marți seară, pe 14 martie 2023, în jurul orei 18:00, într-un accident rutier petrecut pe raza localității Crucea, în urma unui impact violent între două mașini. În urma impactului puternic, unul dintre cele două autoturisme a fost proiectat în afara carosabilului, fiind foarte aproape să ajungă în apele învolburate ale Bistriței. După ce au fost evaluate medical la fața locului, toate cele trei persoane au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală pentru investigații suplimentare și pentru acordarea unui tratament de specialitate.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru din Crucea, cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. În sprijin, la locul accidentului rutier au sosit și două echipaje medicale din partea SAJ Suceava.

„Accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza localității Crucea. În urma evenimentului trei victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *