Alexandru Prâsneac a câștigat o medalie de aur în finala Campionatelor Naționale U18 de la București

Dorneanul Alexandru Prâsneac, legitimat atât la CSM Dorna, cât și la CSM București, și-a trecut în palmares un nou titlu de campion național, obținut în finala Campionatelor Naționale U18. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână, pe 11 și 12 martie, la București, întrecerile fiind desfășurate în Sala de Atletism „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, acolo unde s-au întrecut, de altfel, cei mai buni sportivi legitimați la cluburile de top.

Tânărul și-a dovedit din nou calitățile excelente de atlet, reușind să aducă acasă un nou titlu de campion național, cucerit în proba de 800 de metri. Cu un timp de 1 minut, 56 de secunde și 96 de sutimi, Alexandru Prâsneac a trecut primul linia de final, fiind urmat, la mai puțin de o secundă distanță, de Matei Moldovan, de la CS Atletic Cluj, cu 1 minut, 57 de secunde și 19 sutimi.

Ultimul loc de podium a fost ocupat de Andrei Dascăl, legitimat la CSM Cluj-Napoca și LPS Cluj-Napoca, cu un timp oficial de 1 minut, 59 de secunde și 41 de sutimi.

„Îl felicit pe Alexandru și mă bucur că și-a confirmat, din nou, pregătirea foarte bună de la CSM Dorna și CSM București. A pornit cu încredere încă de la start, și-a păstrat locul foarte bine în cursă, iar la final a reușit să treacă primul linia de finish. Le mulțumesc tuturor celor care investesc în atletism, dar și sponsorului personal al sportivului, Apa Bucovina”, a declarat antrenorului tânărului dornean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *