Se strică vremea din nou! Județul Suceava se află sub cod portocaliu de vânt puternic și viscol

Cu toate că vremea a fost frumoasă în ultimele zile, în special după ce zăpada a început să se topească, inclusiv în zona de munte a județului Suceava, vântul puternic și viscolul vor cuprinde întregul județ, începând cu ziua de sâmbătă, 11 martie. Mai mult decât atât, Administrația Națională de Meteorologie a actualizat astăzi avertizările de vreme severă pentru întregul județ.

Pentru zona de munte a județului Suceava a fost emisă o avertizare de cod portocaliu de vânt puternic și viscol, valabilă de sâmbătă, 11 martie, ora 14:00, și până duminică, 12 martie, or 04:00. În intervalul menționat, la munte la altitudini de peste 1.500 de metri, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 120-140 km/h, va fi viscol puternic și vizibilitate foarte scăzută.

O avertizare de cod galben pentru restul județului Suceava este emisă de sâmbătă, de la ora 14:00, până duminică, la ora 15:00. Meteorologii arată că local și temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 55-70 km/h, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură, cu rafale de peste 70-90 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *