Casa de Cultură din Dorna Candrenilor, arhiplină la prima ediție a spectacolului dedicat zilei de 8 martie

Sala de spectacole a Casei de Cultură de la Dorna Candrenilor a fost arhiplină aseară, în timpul spectacolului dedicat zilei de 8 martie, „Femeia, eterna poveste”. Prima ediție a evenimentului a adus în fața sutelor de spectatori demonstrații de dans, muzică live, dar și un moment special, la final de spectacol, atunci când pe scenă au urcat Ricardo și Raquel Lang, dansatori profesioniști de tango argentinian veniți la Dorna Candrenilor tocmai din Germania.

Spectacolul dedicat tuturor femeilor a fost încununat și de prezența pe scenă a celor mai talentați copii din Vatra Dornei, Luca Cocinschi și Antonia Mazăre, elevi ai școlii de dans Bucovina Dance Studio, cei doi fiind medaliați cu locul întâi la Campionatul Național de Dans Sportiv de la Oradea, în urma căruia au fost selectați să facă parte și din lotul național de dans sportiv al României.

Au evoluat la Dorna Candrenilor și elevi de la Școala de Canto DYA’s Kids, Bucovina Dance Studio, dar și de la Sala Sporturilor din Poiana Stampei, alături de Ansamblul Folcloric „Plai Bucovinean” din comună și artiștii Ionel Chiruță, Mirela Donisă, Mara Miron, Denisa Pentelescu și Maria Apetrii.

„Mă bucur nespus de mult să văd că sala Casei de Cultură este arhiplină! Sunt fericit că ne-am adunat cu toții în această seară minunată pentru a celebra femeia, cu ocazia zilei de 8 martie, și că am reușit să oferim tuturor participanților un spectacol de zile mari. Îi felicit pe toți cei care au evoluat pe scenă și le mulțumesc pentru că au ales să fie astăzi la Dorna Candrenilor. Această primă ediție s-a dovedit a fi un real succes pentru localitatea noastră și sunt convins că spectacolul se va transforma într-o tradiție pentru comunitate”, a transmis, la final de spectacol, edilul Dănuț Candrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *