Atleții suceveni și-au adjudecat zece medalii în finala Campionatului Național de Marș de la Timișoara

Sportivii suceveni au făcut o figură frumoasă, la finalul săptămânii trecute, la Timișoara, acolo unde s-a desfășurat finala Campionatului Național de Marș de Iarnă. Zece medalii și-au adjudecat atleții duminică, 5 martie, județul fiind reprezentat la majoritatea categoriilor: U23, U20, U18, U16 și Copii I și II.

Elisabeta Chirilă și Ștefan Cimpoieș, de la CSM Suceava, au devenit campioni naționali la Juniori II, obținând astfel și biletele de calificare la Balcaniada care urmează să se desfășoare în Turcia. Daniela Tănase a obținut două medalii de argint la Juniori I, în probele de individual și pe echipe, alături de colegele de club, Bianca Pîrghie și Ioana Boca.

CSM Suceava a bifat noi rezultate excelente atât la Tineret, cât și la Seniori. Cosmin Crăciun a devenit astfel campion național la Tineret, în timp ce Iulian Hasna a cucerit o medalie de bronz. Un al treilea loc a fost câștigat și de echipa de seniori formată din Cătălin Suhani, Cosmin Crăciun și Iulian Hasna.

Două medalii de bronz au fost câștigate și de LPS-CSS Suceava, adjudecate la feminin la categoria U18, prin sportivele Nicoleta Șcheuleac și Ioana Ștefanov. La Copii I, Alessia Pintrijel, Maria Bistricean, Mara Bistricean și Antonia Sfabu au cucerit o medalie de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *