„Ia-ți cămeșa și bundița, hai la schi pe Veverița”, un eveniment încununat de o frumoasă coborâre cu făclii a pârtiei

O nouă ediție reușită a evenimentului „Ia-ți cămeșa și bundița, hai la schi pe Veverița”, reeditată pe parcursul zilei de 8 martie, pe Pârtia Veverița din Vatra Dornei, a adus la schi zeci de iubitori ai sporturilor de iarnă îmbrăcați în costume tradiționale. Pe tot parcursul zilei, muzica populară și mâncarea tradițională preparată la baza pârtiei au creat o atmosferă de zile mari în inima Bucovinei.

Cu toate că vremea nu a fost de bun augur pentru organizatori, administratorii Pârtiei Veverița, având drept parteneri școlile de schi Euroski și Bucovina Ski School, pe final de zi au pus la cale și o spectaculoasă coborâre cu făclii, spre deliciul celor mai mici și celor mai mari dintre spectatorii de la baza pârtiei. Printre sutele de persoane ajunge pe Pârtia Veverița pentru a admira deja tradiționala coborâre a pârtiei cu făclii s-a aflat și primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Iar pentru ca spectacolul să fie dus la superlativ, imediat după coborârea pârtiei pe schiuri, făcliile încă aprinse la final de spectacol au pornit un foc de tabără spectaculos, pe platoul din imediata apropiere a pârtiei. În jurul său s-a încins imediat și o horă de zile mari, atât spectatorii, cât și organizatorii, fiind acompaniați de cele mai frumoase melodii ale lui Alexandru Brădățan, dar și a altor cunoscuți interpreți de muzică populară din Bucovina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *