Proiect de 8,6 milioane de lei, la Coșna. Administrația investește într-un sistem de canalizare și o stație de epurare

Administrația locală a comunei Coșna, condusă de primarul Gavril Pardău, desfășoară un nou proiect de investiții în localitate, în valoare de aproximativ 8,6 milioane de lei. Proiectul „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Coșna, din județul Suceava” va fi finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Primăria Coșna alocând un buget de aproximativ 600.000 de lei, guvernul contribuind cu suma de aproximativ 8 milioane de lei.

Prin intermediul investiției, administrația locală condusă de Gavril Pardău își propune să înființeze un sistem de canalizare în comună, dar și să construiască o stație modernă de epurare. Lucrările în teren sunt programate să înceapă imediat ce procedurile specifice vor fi duse la bun final.

„Îmi doresc ca lucrările să înceapă cât mai repede posibil, astfel încât cetățenii să poată beneficia și de astfel de servicii. Îmi dau seama că lucrările din teren vor crea un disconfort, însă îi rog pe locuitorii comune să fie răbdători și înțelegători, cum de altfel au fost de fiecare dată când au fost demarate lucrări pe strada lor”, a transmis edilul comunei, Gavril Pardău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *