La Cârlibaba se desfășoară Cupa Ticu Steff și Cârlibaba Trophy la slalom uriaș

Pârtia Cârlibaba, una dintre cele mai frumoase pârtii din întreaga Bucovină, continuă să fie gazda unor importante competiții de schi și la finalul acestei săptămâni. După ce weekend-ul trecut au fost organizate Serbările Zăpezii și Cupa Stânișoara la schi alpin, evenimente de anvergură care au adus sute de împătimiți ai sporturilor de iarnă și amatori de evenimente în aer liber în stațiunea montană, la Cârlibaba urmează să se desfășoare alte două competiții dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Weekend-ul plin de adrenalină, distracție și premii pe măsură începe sâmbătă dimineață, 11 martie, la ora 09:30 fiind programată să înceapă concursul de slalom uriaș Cupa Ticu Steff. Ajuns la cea de-a cincea ediție, evenimentul sportiv dedicat copiilor va fi organizat pe cinci categorii de vârstă, la feminin și la masculin: 2006-2009, 2010-2011, 2012-2013, 2014-2015 și copii născuți în 2016 sau mai mici.

Concursul organizat de Asociația Ticu Steff va avea festivitatea de premiere la ora 16:00, pe platoul din imediata vecinătate a Pârtiei Cârlibaba. Însă până la premierea de după-amiază a celor mai buni schiori, pe pârtie va avea loc și a doua ediție a concursului Cârlibaba Trophy. Organizată de societatea Ideal Hardteam, firma care administrează pârtia, competiția este dedicată exclusiv participanților trecuți de 18 ani și se va desfășura în paralel cu concursul pentru cei mici.

De această dată, trei categorii de vârstă își așteaptă concurenții pe pârtia din Cârlibaba, evenimentul urmând a fi desfășurat pe următoarele probe: amatori masculin și feminin (18-50 ani), avansați masculin și feminin (18-50 ani) și veterani masculin și feminin (plus 50 de ani).

Așa după cum am aflat de la Raluca Bujor, director de concurs, „numărul de înscrieri este limitat, așa că îi rugăm pe cei care vor să participe să o facă, în cel mai scurt timp, la numărul de telefon 0741.684.340 pentru a-și rezerva unul din cele 100 de locuri, la fiecare dintre competiții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *