Începe sezonul de primăvară din Liga 4 suceveană. Pe ce loc se află CSM Dorna în clasament?

Au mai rămas mai puțin de două zile până când vom avea parte de debutul sezonului oficial de primăvară în Liga 4 suceveană, competiție în care se află înscrisă și echipa de fotbal locală, CSM Dorna. Returul competiției este programat să înceapă duminică, pe 5 martie. Toate meciurile programate pentru ziua de duminică vor începe la ora 11:00, singura excepție fiind partida dintre Recolta Fântânele și Siretul Dolhasca, meci al cărui start va avea loc la ora 16:00.

Pe 5 martie se vor juca șase partide de fotbal, în timp ce Academica Gălănești va câștiga la masa verde meciul cu cei de la Concordia Grămești, echipă care în pauza competițională s-a retras din Liga 4. În același timp, CSM Dorna va sta în această etapă.

Astfel, cea de-a XVI-a etapă din Liga 4 suceveană va oferi o confruntare între Progresul Frătăuții Vechi și Juniorul Suceava, dar și între Moldova Drăgușeni și Victoria Vatra Moldoviței. În același timp, Viitorul Liteni se va confrunta cu ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Bucovina Dărmănești va fi gazda celor de la Șomuzul Preutești, în timp ce Sporting Poieni Solca va juca cu Foresta II Suceava.

Singurul meci de fotbal al acestei etape care se va desfășura începând cu ora 16:00 se va juca între Recolta Fântânele și Siretul Dolhasca.

În momentul de față, clasamentul din Liga 4 suceveană este condus de Viitorul Liteni, cu 34 de puncte, urmată la egalitate de Șomuzul Preutești, locul al treilea fiind ocupat de Juniorul Suceava, la o distanță de numai trei puncte. Echipa locală a orașului Vatra Dornei se clasează pe cea de-a zecea poziție, cu 19 puncte, având obținute cinci victorii, patru rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *