Cupa Serbările Zăpezii: 111 concurenți s-au întrecut astăzi la schi și snowboard pe Pârtia Veverița

Vremea extrem de frumoasă de la Vatra Dornei și temperaturile cu plus au adus astăzi 111 concurenți pe Pârtia Veverița, care s-au întrecut în ediția de anul acesta a Cupei Serbările Zăpezii – WinterFest, organizată de WinterFest România și Primăria Municipiului Vatra Dornei. Alte câteva sute de persoane s-au aflat pe marginea pârtiei pentru a-i încuraja și a-i susține pe cei favoriți.

În total, 94 de schiori și 17 practicanți de snowboard s-au înscris astăzi dimineață în competiție, până la ora 10:45, de altfel și ora primei coborâri pe traseul impecabil pregătit de organizatori la Vatra Dornei. La proba de schi, timpul pârtiei a fost stabilit de către Ilie Groza, cu 43 de secunde și 34 de sutimi, cel care a și câștigat de altfel categoria plus 18 ani la masculin.

Amintim faptul că la ora 16:00 are loc festivitatea de premiere la baza Pârtiei Veverița, care va fi însă precedată de tragerea la sorți a tombolei. Toate numerele înscrise în concurs participă astfel la tragerea la sorți, acolo unde partenerii de anul acesta ai organizatorilor oferă o mulțime de premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *