Știrile zilei de6 decembrie 2023

FOTO. Un incendiu puternic a lăsat o familie din comuna Panaci fără mașină și o anexă din gospodărie

O familie din comuna Panaci a rămas, duminică, fără o mașină și un garaj din gospodărie, după ce un incendiu puternic a pornit de la un cablu electric deteriorat. Ieri, pe 26 februarie, în jurul orei 15:07, pompierii din cadrul ISU Suceava au fost alertați cu privire la incendiul izbucnit, la fața locului fiind direcționați pompierii militari din cadrul Detașamentului de la Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la o anexă din lemn cu destinație multiplă (garaj, atelier, beci, bucătărie de vară) cu posibilități de propagare la o casă de locuit aflată la cinci metri distanță. Au ars anexa pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri aflate în interior. S-a degradat fațada pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și două uși din PVC. Din cauza flăcărilor și a temperaturii s-au degradat fațada casei la o locuință învecinată pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și elemente de tâmplărie din PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit. Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *