Gherhard Mezdrea, tânărul de 21 de ani dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit mort în apele râului Bistrița

Gherhard Mezdrea, dorneanul în vârstă de 21 de ani care a fost dat dispărut în urmă cu aproximativ două luni de zile, a fost găsit mort în apele râului Bistrița, în dimineața zilei de luni, 20 februarie 2023, în zona comunei Poiana Teiului, din județul Neamț.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost extras din apele râului Bistrița cu ajutorul lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț (ISU Neamț) și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Poiana Teiului. Cercetările efectuate de polițiști au indicat faptul că este vorba despre Gherhard Mezdrea, tânărul de 21 de ani care a dispărut în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022.

În acea noapte, tânărul luase parte la o petrecere organizată la o cabană din zona municipiului Vatra Dornei. Dispariția tânărului a fost anunțată o zi mai târziu, pe 19 decembrie 2022.

„În jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Teiului au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că în albia râului Bistrița a fost identificat corpul unei persoane. A fost stabilită identitatea persoanei în cauză, un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a cărui dispariție a fost anunțată la data de 19 decembrie 2022”, a transmis subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânărul de 21 de ani era din comuna Cârlibaba, iar în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022 a petrecut alături de mai mulți prieteni la o cabană din zona Pârtiei Parc din Vatra Dornei. El ar fi plecat de la petrecere în jurul orei 03:00, ultima oară fiind văzut de vărul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *