Artistul Aurel Tămaș și formația sa, invitați de seamă la Balul Gospodarilor de la Poiana Stampei

Cântărețul de muzică populară și muzică ușoară Aurel Tămaș, însoțit de formația sa, va fi invitatul de gală al ediției din acest an a Balului Gospodarilor de la Poiana Stampei. Organizat de ani buni, evenimentul devenit deja o tradiție pentru comunitatea locală și nu numai va avea loc sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură „Elisei Todașcă” din localitate.

Spectatorii care vor lua parte la această frumoasă manifestare cultural-artistică vor avea ocazia să se bucure de prezența unor artiști de seamă, pe scena de la Poiana Stampei urmând să fie prezenți Laura Erhan și Formația Bucovina Express.

Oprit doi ani de pandemie, ediția din acest an a Balului Gospodarilor promite o petrecere autentică dedicată localnicilor, care vor purta, ca de fiecare dată, frumoasele costume populare din această zonă a Bucovinei. Administrația locală a anunțat că, pe lângă spectacolul de pe scenă, ediția din acest an va aduce și numeroase premii celor care se vor înscrie la tombola balului.

„Pentru toți cei dornici să petreacă alături de noi, biletele se pot achiziționa de la sediul primăriei, de la casierie. Avem și în acest an premii deosebite, de aceea eu zic că este păcat să nu îmbrăcați costumele populare și să nu veniți alături de noi”, a transmis edilul Viluț Mezdrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *