Pasionați de mașini electrice din toată țara își dau întâlnire la Vatra Dornei, la mijlocul lunii februarie

Iubitorii de autoturisme electrice, reuniți în comunitatea Electromobilitate, urmează să își dea întâlnire, prima de altfel a acestui an, în Țara Dornelor, tocmai la Vatra Dornei. Electromobilitate este un proiect pornit în anul 2018 de un grup de proprietari de automobile electrice din toată țara, care promovează turismul tăcut și curat cu mașinile electrice.

Atrași de frumusețea orașului stațiune, dar și de frumusețea zonei de munte a Bucovinei, pasionații de mașini electrice au decis să își dea întâlnire, în perioada 17-19 februarie 2023, în orașul nostru. Zeci de participanți din mai multe zone ale țării, precum București, Brașov, Câmpina, Cluj, Deva, Fălticeni, Gura Humorului, Sibiu, Suceava sau Timișoara, ar urma să ajungă la Vatra Dornei pentru un schimb de experiență și câteva zile de odihnă.

Comunitatea Electromobilitate a pornit la drum într-un moment în care în țară erau înmatriculate doar 250 de automobile electrice, în ianuarie 2018, din dorința de a informa și educa publicul cu privire la conviețuirea cu o mașină electrică în România, din perspectiva proprietarilor. Un an mai târziu, în ianuarie 2019, comunitatea și-a lansat blogul cu același nume, unde aproape 80 de autori au semnat, până în prezent, peste 2.100 de articole.

1 comentariu publicat:

  1. Dan Boboescu

    Venim cu mult drag și vă așteptăm în număr cât mai mare să vă întâlniți cu proprietarii de automobile electrice, adresându-le întrebări despre viața de zi cu zi alături de Dacia Spring și colegele de călătorii tăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *