Știrile zilei de4 decembrie 2023

Festivalul WinterFest de la Vatra Dornei a fost anulat. Ce alte evenimente vor fi organizate pe 24-26 februarie?

Festivalul WinterFest, care urma să se desfășoare în perioada 24-26 februarie pe Stadionul Municipal și pârtiile din Vatra Dornei, a fost anulat. Oprit doi ani de pandemie, evenimentul ar fi urmat să revină cu cea de-a șasea ediție în Țara Dornelor. Anunțul a fost făcut de organizatori pe Facebook.

Organizatorii au transmis că toate persoanele care cumpăraseră deja bilete își vor primi banii înapoi, rambursarea contravalorii urmând a fi făcută în maxim zece zile.

„Venim cu o veste mai puțin bună, care sperăm să nu vă întristeze la fel de mult cum a făcut-o cu noi. Suntem nevoiți să anulăm festivalul de la Vatra Dornei, din perioada 24-26 februarie. Așteptam cu sufletul la gură să ne distrăm împreună cu voi și s-a muncit temeinic la organizarea acestui eveniment ai iubitorilor de activități și petreceri în sezonul rece, însă, din păcate, universul nu a ținut cu noi de data aceasta. Suntem profund recunoscători vouă, celor care ați avut încredere în noi și ne-ați arătat că, indiferent câte grade indică termometrul, sunteți dornici de distracție. Pe această cale ne cerem iertare și sperăm ca entuziasmul vostru să rămână neschimbat”.

Pe scena de la Vatra Dornei ar fi urmat să urce artiști precum Deliric, Tomi Marfă, Vlad Flueraru, Vlad Dobrescu și DJ Nasa), Argatu’ și Moș Martin, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, DJ Shiver, Madliquid, K-Lu, Adrian Șaguna, DJ Sauce, alături de alte nume surpriză.

Cu toate că festivalul WinterFest a fost anulat, la Vatra Dornei vor fi organizate, în perioada 24-26 februarie, o serie de evenimente dedicate iubitorilor de iarnă. Astfel, pe Pârtia Veverița va avea loc Cupa Serbările Zăpezii, cu probe dedicate atât pasionaților de schi, cât și de snowboarding. În același timp, la baza pârtiei va fi organizată și o o petrecere tematică, WinterFest Apres Ski & Party.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *