Peste 50 de concurenți au participat, la Vatra Dornei, la cea de-a treia ediție a Cupei Unirii la șah și tenis de masă

Municipiul Vatra Dornei a fost, zilele trecute, gazda celei de-a treia ediții a Cupei Unirii la șah și tenis de masă, o competiție organizată de Filiala Vatra Dornei a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Evenimentul sportiv a fost organizat la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei, iar anul acesta, pe lângă competițiile de șah și tenis de masă, a fost găzduită și o competiție la table.

Cea de-a treia ediție a Cupei Unirii, un concurs conceput și dedicat zilei de 24 ianuarie, o zi memorabilă care ne amintește de Unirea Principatelor Române în anul 1859, s-a bucurat, anul acesta, de participarea a 55 de concurenți din județele Suceava și Vrancea.

La finalul celor trei probe ale ediției de la Vatra Dornei, competiția de șah a fost câștigată de Gheorghe Focșineanu, din Fălticeni, în timp ce locul al doilea i-a revenit lui Sava Tăuteanu, din Vatra Dornei, iar poziția a treia i-a revenit lui Vasile Ivănușcă, din Rădăuți. La proba de table, locul întâi a fost adjudecat de Gabriel Constantinescu, din Fălticeni, locul al doilea revenind lui Gheorghe Coca, din Vatra Dornei, iar locul al treilea lui Neculai Constantin, din Fălticeni.

La tenis de masă, probă organizată la Sala de Sport din centrul orașului, cu sprijinul profesorului Vasile Marcu, câștigătorul, venit din Preutești, a fost Nelu Aldea, urmat pe locul al doilea de Marin Căruceriu, din Vatra Dornei. Pe locul al treilea s-a poziționat Laurențiu Bălău, din Fălticeni.

2 comentarii publicate:

  1. Danileț Dumitru

    O mică eroare s-a strecurat în articolul de mai sus. Gheorghe Focșineanu, câștigătorul competiției de șah, este din Fălticeni și nu din Dorna. În rest, mulțumim și pe această cale organizatorilor, în special domnului Gigi Ionescu, care prin efortul depus pentru reușita întâlnirii s-a ridicat deasupra tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *