Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei va găzdui conferința „Ce înseamnă să fii antreprenor?”

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură „Platon Pardău” va avea loc conferința publică cu titlul „Ce înseamnă să fii antreprenor?”. Invitații evenimentului, moderat de Alexandra Ungureanu și Andrei Leancă, vor fi Carmen Năstase, decan al FEAA de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Marius Alexa, CEO Arhipelago, Sergiu Ignătescu, fondatorul Cafe Ines, dar și al unui invitat surpriză, au ca scop descrețirea frunților și rezolvarea enigmei „Ce înseamnă să fii antreprenor?”, după cum au transmis organizatorii. Pentru acest eveniment se organizează și un concurs în care se pun la bătaie două cursuri gratuite de manager în cadrul Profesional Academy.

Sâmbătă, focusul se mută pe cei ce au deja o experiență în ale afacerilor, dar și pe reprezentanții ONG-urilor și UAT-urilor din Bazinul Dornelor. Pentru aceștia, organizatorii vin cu lansarea Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor. În intervalul orar 10:00-13:00, la Sala Oglinzilor din incinta Primăriei Vatra Dornei, se vor prezenta proiecte, dar și oameni ce aduc un real beneficiu comunității și sunt un model de bune practici. Totodată, vor fi prezentate și obiectivele Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor.

„Aștept cu nerăbdare venirea weekend-ului și invit cât mai mulți participanți în public. Intrarea este gratuită, iar speakerii sunt de cea mai bună calitate. În același timp, țin să transmit mulțumiri colegilor din Clubul Afaceri.ro Suceava și tuturor celor ce mi-au oferit ajutorul, iar aici țin să menționez conducerea Primăriei Municipiului Vatra Dornei, conducerea Universității Ștefan cel Mare din Suceava, Agenției Naționale a Zonei Montane și Afaceri.ro, principalii parteneri ai evenimentului”, ne-a declarat Andrei Leancă, inițiatorul celor două proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *