Știrile zilei de5 decembrie 2023

Crimă ca în filmele de groază la Vatra Dornei! Un bărbat și-a înjunghiat iubita pentru că l-ar fi înșelat cu altcineva

Un scenariu parcă desprins din filmele de groază s-a petrecut, la Vatra Dornei, ziua în amiaza mare! Luni, un bărbat de 42 de ani și iubita sa de 40 de ani s-ar fi apucat de băut încă de dimineață, iar în jurul orei prânzului ar fi început să apară și certurile între cei doi, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul și-ar fi înjunghiat partenera de viață, cu un cuțit, pentru că l-ar fi înșelat.

Cei doi erau împreună de aproape doi ani de zile și locuiau într-o casă din cartierul Bârnărel, undeva pe strada Căprioarei. În casa în care locuiau cei doi consumul de alcool și certurile nu ar fi fost la prima apariție, însă niciodată nu ar mai fi degenerat situația. Supărat pentru că ar fi fost înșelat de mai multe ori, și nu cu un singur bărbat, iubitul femeii ar fi pus, la un moment dat, mâna pe un cuțit și ar fi înjunghiat-o pe femeia în zona pieptului, foarte aproape de inimă.

În urma loviturii, femeia ar fi vomitat, fapt pentru care bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, cerând ajutorul medicilor. Lovitura, deși a fost aplicată o singură dată, a fost cel mai probabil fatală, iar medicii care au ajuns la fața locului au găsit-o pe femeie fără semne vitale. Echipajul de pe ambulanță a fost și cel care a sunat la 112 și a solicitat și sprijinul unui echipaj de poliție.

Poliția a fost însoțită la fața locului și de un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei, iar ulterior cazul a fost preluat de către un procuror criminalist. Acesta a emis, luni seară, o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore pe numele bărbatului. De altfel, individul a fost, astăzi, prezentat în fața unui magistrat de la Tribunalul Suceava, care a decis ca acesta să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru infracțiunea de omor.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în momentul în care autoritățile au intrat în locuința din cartierul Bârnărel, iubitul femeii a fost identificat la fața locului. De altfel, în casa celor doi a fost găsit și cuțitul cu care femeia a fost ucisă. Reținut pentru continuarea cercetărilor, bărbatul a recunoscut, în urma audierilor, fapta comisă și a indicat și împrejurările comiterii acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *