FOTO. Localnic din Poiana Negrii, mort după ce s-a răsturnat cu tractorul și a rămas prins sub utilaj

Un accident tragic a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Poiana Negrii, acolo unde un bărbat, cel mai probabil localnic, și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea, ulterior fiind prins sub utilajul de câteva tone. Bărbatul se afla pe un câmp din localitate, iar la momentul producerii accidentului remorca o căruță încărcată cu lemne.

În urma unui apel la 112 efectuat în această după-amiază, la fața locului au sosit de urgență pompierii militari de la Detașamentul din Vatra Dornei, pentru extragerea bărbatului în vârstă de 42 de ani de sub tractorul răsturnat. Pompierii au acționat cu mijloace de primă intervenție, dar și cu ajutorul unui utilaj specializat, bărbatul fiind preluat ulterior de echipajele de prim ajutor.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea localnicului, rănile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața. Echipajele de prim ajutor ajunse la Poiana Negrii au declarat decesul bărbatului de 42 de ani la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *