Dornenii Rareș Tcaciuc și Sara Moroșan s-au calificat la FIS Kids Trophy

În perioada 14-15 februarie, sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Vatra Dornei au participat, la Poiana Brașov, la Cupa Teleferic la schi alpin, o competiție organizată de Grand Hotel Teleferic și prevăzută în calendarul competițional al Federației Române de Schi-Biatlon. Lotul dornean a fost coordonat de profesorii Sorin Mazga și Andreas Banu, la competiție făcând deplasarea și o parte dintre părinți.

Concursul a fost de un nivel foarte ridicat, la start înscriindu-se nu mai puțin de 175 de sportivi de la 22 de cluburi din țară. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Rareș Tcaciuc (locul al treilea la slalom) și Sara Moroșan (locul al patrulea la slalom uriaș), sportivi care au obținut și o calificare directă la Concursul Internațional FIS Kids Trophy, desfășurat în perioada 1-2 martie, la Poiana Brașov.

„A fost o competiție extrem de puternică și, tocmai de aceea, vreau să îi felicit pe toți copiii de la CSȘ pentru evoluțiile foarte bune”, ne-a declarat Sorin Mazga, directorul CSȘ Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *