Pârtia Cârlibaba va găzdui Cupa Stânișoara la ski alpin, ediția a III-a

Concursul de ski Cupa Stânișoara, ajuns la cea de-a treia ediție, va avea loc sâmbătă, 26 februarie, pe una dintre cele mai frumoase pârtii din Bucovina, la Cârlibaba. Așa după cum am aflat de la primarul Gabriel Danciu, vor fi patru categorii de vârstă (6-10, 11-14, 15-18 și peste 18 ani), masculin și feminin, iar premiile nu sunt deloc de neglijat:

„Locul întâi va primi 300 de lei, ocupantul locului secund se va alege cu 200 de lei, iar pentru poziția a treia de pe podium vor fi alocați 100 de lei. Îi așteptăm pe toți iubitorii ski-ului, la Cârlibaba, pentru că am amenajat un traseu extrem de accesibil și vremea va fi excelentă”.

De altfel, organizatorii, Primăria Cârlibaba și SC Ideal HardTeam, firma care administrează pârtia, au pregătit și alte surprize pentru cei care vor concura sau vor alege, sâmbătă, pârtia Cârlibaba doar pentru agrement.

„De la ora 18:30, după lăsarea întunericului, schiorii vor coborî cu făclii pe pârtie, iar la final avem și un foc de artificii. Avem un sezon excelent și ne bucură să fim gazde pentru acest concurs care, la fiecare ediție, a adunat spirit de competiție, orgolii sportive și multă voie-bună. Sunt convins că și sâmbătă va fi la fel! Vă așteptăm la Cârlibaba”, a transmis Gabi Bujor, administratorul pârtiei.

Înscrierile se fac, înainte de concurs, sâmbătă, între orele 09:00 și 10:00, direct la pârtie. Evenimentul va fi prezentat de Doru Bighiu de la Orion FM Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *