Știrile zilei de18 ianuarie 2022

Larix Dornișoara, victorie cu scorul de 3-1 în meciul cu Forestierul Frumosu, în a treia etapă din Liga 5

Duminică, pe 19 septembrie, de la ora 11:00, pe Arena Poiana Stampei, din comuna cu același nume, s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele AS Larix Dornișoara și ACS Forestierul Frumosu, partida contând pentru cea de-a treia etapă din Seria III din Liga 5. Reprezentanta comunei Poiana Stampei a reușit să obțină prima victorie din actualul sezon, iar la finalul celor 90 de minute scorul de pe tabelă a fost 3-1. Pentru echipa din Poiana Stampei au marcat jucătorii Vasile Luci și Dănuț Ranzas.

De la centrul terenului, partida de fotbal a fost arbitrată de George Plantos, din Fălticeni. Arbitrul a fost asistat de Vasile Beselaga, din Rădășeni, și Andreea Buburuzan, din Poieni Solca. Observatorul meciului a fost suceveanul Mugurel Andriotchi, din Broșteni.

În urma rezultatului de astăzi, echipa din Poiana Stampei a acumulat cinci puncte în clasament, după trei etape jucate. Pe 5 septembrie, echipa a remizat cu AS Vânătorul Dorna Candrenilor (3-3), iar pe 12 septembrie a fost obținut un egal în deplasare cu ACS Foresta II Suceava (scor 2-2).

Rezultatele etapei a treia din Seria III din Liga 5:

AS Avântul Frasin – CSM Dorna (scor 0-3)
AS Larix Dornișoara – ACS Forestierul Frumosu (scor 3-1)
AS Minerul Iacobeni – ACS Foresta II Suceava (scor 3-2)
AS Vânătorul Dorna Candrenilor – AS Bradul Vama (scor 1-1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.