CSM Dorna a câștigat cu scorul de 0-3 meciul în deplasare cu Avântul Frasin, în a treia etapă din Liga 5

Duminică, pe 19 septembrie, pe stadionul din orașul Frasin s-a disputat partida de fotbal dintre echipele AS Avântul Frasin și CSM Dorna, meciul contând pentru a treia etapă din Seria III din Liga 5. La finalul partidei, echipa dorneană a reușit să se impună în fața adversarilor și a câștigat meciul cu scorul de 0-3. Pentru echipa din municipiul Vatra Dornei au marcat Ionuț Timiș, Alexandru Șandru și Flavius Cohal, fiecare cu câte o reușită în poarta adversă. În același timp, unul dintre cele trei goluri ale dornenilor a fost marcat de Flavius Cohal, cel mai tânăr component al echipei, în vârstă de 14 ani.

Relu Buliga, antrenorul celor de la CSM Dorna, a bifat astfel cea de-a doua victorie consecutivă din cadrul acestui sezon de Liga 5, echipa obținând maximul de puncte din cele două meciuri disputate până în prezent. De la centrul terenului, partida de fotbal a fost arbitrată de Tudor Apetri, din Rădăuți. Arbitrul a fost asistat de Alexandru Blanariu, din Fălticeni, și Iustinian Lavric, din Rădăuți. Observatorul meciului a fost suceveanul Dumitru Șutea, din Iacobeni.

„Principala candidată la promovare, CSM Dorna, a reușit să înscrie trei goluri la capătul unui meci destul de echilibrat. După ce în prima repriză au reușit să deschidă scorul printr-un șut plasat la colțul lung, în a doua repriză au mărit avantajul printr-un penalty și au închis tabela cu un gol înscris de un jucător lovit de minge. Chiar dacă miza jocului sunt golurile, trebuie să apreciem și munca jucătorilor noștri, care și-au creat trei ocazii excelente de a egala, respectiv de a reduce din diferență. A fost un meci de uzură fizică, cu un joc disciplinat, în care echipa dorneană s-a dovedit a fi mai productivă. Felicitări băieților noștri pentru munca depusă și publicului numeros care ne-a susținut”, au declarat, la finalul meciului, reprezentanți ai echipei AS Avântul Frasin.

Rezultatele etapei a treia din Seria III din Liga 5:

AS Avântul Frasin – CSM Dorna (scor 0-3)
AS Larix Dornișoara – ACS Forestierul Frumosu (scor 3-1)
AS Minerul Iacobeni – ACS Foresta II Suceava (scor 3-2)
AS Vânătorul Dorna Candrenilor – AS Bradul Vama (scor 1-1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.