Știrile zilei de21 octombrie 2021

Trei sportivi din Vatra Dornei reprezintă România la Campionatul Balcanic de Juniori U18 din Serbia

Orașul Kraljevo din Serbia găzduiește, în perioada 14-15 august 2021, cea de-a 18-a ediție a Campionatului Balcanic de Juniori U18, un important concurs de atletism inclus în calendarul competițional internațional din acest an. La această competiție vor participa sportivi U18 din aproape 20 de țări, precum Austria, Bulgaria, Slovenia, Grecia, Croația, Serbia, Turcia, România și Ucraina.

Din delegația României fac parte 37 de sportivi legitimați la mai multe cluburi din țară, care vor lua parte la diferite probe. Lotul țării noastre este însoțit de 17 antrenori. Printre cei 37 de sportivi români se numără și patru nume din județul Suceava, dintre care trei sunt legitimați la CSM Dorna.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc (CSM Dorna) va alerga în proba de 800 de metri, George David Covăsneanu (CSM Dorna) va alerga în proba de 400 de metri, iar Adelin Pop (CSM Dorna și CSȘ Hunedoara) va alerga în proba de 800 de metri. Cel de-al patrulea sucevean care face parte din lotul României, Ciprian Costîn (CSȘ Rădăuți), va alerga în proba de 3.000 de metri.

La evenimentul sportiv din Serbia vor participa și atleți legitimați la cluburi precum CSM Galați, CSȘ Hunedoara, CSȘ Bacău, CS Pandurii Târgu Jiu, CSȘ Bârlad, CSȘ Mediaș, LPS Vaslui, CSM Sfântu Gheorghe, LPS Roman, CSM Onești, CSȘ Arad, CS Atletic Adjud, CSȘ Ploiești, CSM Brăila, LPS Cluj Napoca, CSȘ Rădăuți, CS Atletico Slănic Prahova, CS Olimpia București sau CSA Steaua București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.