Știrile zilei de21 octombrie 2021

UPDATE/FOTO. Două persoane rănite, după ce o mașină s-a răsturnat în Munții Suhard. Se intervine cu elicopterul

O mașină de teren s-a răsturnat sâmbătă, 14 august 2021, într-o prăpastie de pe traseul dintre Masivul Suhard și Vârful Oușoru. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15:30, iar două persoane au fost rănite, dintre care un bărbat a suferit răni grave la ambele membre inferioare. Persoana accidentată este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În autoturismul care s-a răsturnat se aflau două persoane.

La fața locului au intervenit salvatorii de la Salvamont Suceava și Salvamont Vatra Dornei pentru acordarea primului ajutor, iar în sprijin a fost solicitat și un elicopter pentru transferarea unei victime la o unitate medicală din județ. În acțiunea de salvare este implicat și un echipaj medical din partea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

UPDATE (ora 17:15). Una dintre cele două victime a fost preluată cu elicopterul și transferată de urgență la o unitate medicală din județul Suceava.

UPDATE (ora 15:50). Având în vedere zona muntoasă în care a avut loc accidentul, dar și rănite suferite de una dintre victime, la fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter pentru preluarea bărbatului de 39 de ani, care prezintă răni grave la picioare.

Sursa fotografiilor: News Bucovina și Monitorul de Suceava

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.