Sportivii de la CSM Dorna au câștigat cinci medalii la Naționalele de Juniori U18

În zilele de vineri și sâmbătă, 16 și 17 iulie 2021, la Pitești s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori U18. La această competiție sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au câștigat cinci medalii: una de aur, trei de argint și una de bronz.

În proba de 1.500 de metri, sportivul Adelin Pop, legitimat la CSM Dorna și CSȘ Hunedoara, și-a adjudecat o medalie de argint, în timp ce Alexandru Prâsneac a ocupat locul al treilea și a cucerit o medalie de bronz. În proba de 800 de metri, Adelin Pop s-a clasat pe prima poziție, câștigând astfel medalie de aur, iar Alexandru Prâsneac a bifat o nouă medalie de argint la aceeași probă.

În proba de 400 de metri, sportivul David George Covăsneanu a cucerit o medalie de argint.

„Mă bucură evoluția excelentă a sportivilor mei la acest Campionat Național. Toți atleții merită aplaudați pentru că s-au pregătit din greu pentru astfel de competiții, dar și pentru cucerirea de noi medalii. Următoarea competiție la care vom lua parte este Campionatul Național U19, de la Pitești, între 30 și 31 iulie”, a declarat, pentru Monitorul de Dorna, antrenorul de la CSM Dorna.

La etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori U18 au participat și mai mulți atleți legitimați la Clubul Sportiv Școlar Rădăuți. Doi dintre sportivi au reușit să bifeze evoluții foarte bune și să se întoarcă acasă cu o medalie de bronz. În proba de 5.000 de metri, Ciprian Costin a ocupat locul al treilea, în timp ce în proba de 3.000 de metri atletul s-a clasat pe poziția a patra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.