FOTO. Un depozit de furaje, plin cu zece tone de fân, a fost cuprins de flăcări la Dorna Candrenilor

Un incendiu puternic a pus la pământ un depozit de furaje din comuna Dorna Candrenilor. Pompierii dorneni au fost anunțați printr-un apel telefonic prin intermediul SNUAU 112 cu privire la flăcările provocate de un trăsnet în cursul zilei de luni, 19 iulie 2021, pe raza localității din Țara Dornelor.

Flăcările ar fi fost cauzate de fenomenele meteorologice de astăzi, iar incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 13:30. La fața locului au intervenit mai multe echipaje din partea Detașamentului de Pompieri din Vatra Dornei, iar în sprijin au sosit și lucrătorii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Comuna Dorna Candrenilor. Din fericire nu au fost înregistrate victime în urma incendiului.

„Fenomenele meteorologice periculoase, care se manifestă în zona de munte a județului, au generat un incendiu în localitatea Dorna Candrenilor. Un trăsnet direct a aprins un depozit de furaje, în care se aflau circa zece tone de fân. Au intervenit pompierii militari dorneni, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, și au lichidat incendiul”, a transmis ISU Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.