Știrile zilei de7 decembrie 2023

VIDEO/FOTO. Accident rutier grav în județul Bistrița-Năsăud. O femeie a murit, trei persoane duse la spital

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în cursul zilei de astăzi, 6 iulie 2021, la orele prânzului. Ciocnirea dintre două autoturisme a avut loc pe DN 17, pe raza localității Șieu Măgheruș, din județul Bistrița-Năsăud. În urma accidentului, o femeie însărcinată a murit, iar alte trei persoane, printre care și un minor, au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul condus de o persoană de sex feminin, în vârstă de 32 de ani, din Baia Mare, și unul condus de o persoană de sex masculin, cu domiciliul în satul Rusu de Jos, din orașul Beclean. În urma impactului deosebit de violent dintre cele două mașini, femeia de 32 de ani a rămas prinsă între fiare. Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, a fost scoasă din mașină de către ceilalți participanți la trafic, fiind în stop cardio-respirator. Un echipaj medical a încercat preț de câteva zeci de minute să o readucă la viață, însă fără succes, fiind declarat decesul.

În autoturismul condus de femeie se mai aflau încă trei persoane: soțul ei, băiețelul lor, în vârstă de doi ani, și încă un adult. În cel de-al doilea autoturism implicat în ciocnire se afla doar șoferul în vârstă de 34 de ani. Doi bărbați, de 33 și 34 de ani, dar și minorul, au fost transportați la spital. Accidentul a avut loc la kilometrul 46 de pe Drumul Național 17.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente, cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol. Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul mașinii de către ceilalți participanți la trafic înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la fața locului. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, iar resuscitarea a fost începută de medicul și asistentul din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul”, au transmis reprezentanți ai ISU Bistrița-Năsăud, citați de publicația Timp Online.

Două echipaje SMURD și un echipaj din partea SAJ Bistrița-Năsăud au transportat băiețelul de doi ani și pe cei doi adulți la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale.

Fotografii și materiale video via ISU Bistrița-Năsăud, Timp Online, Bistrițeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *