Subprefectul Daniel Prorociuc a participat la conferința „Formarea Angajaților prin Consiliere și Training”

La invitația Institutului Bucovina și a partenerilor Fundația Alături de Voi România și Centrul de Dezvoltare Socială, subprefectul județului Suceava, Daniel Prorociuc, a participat la conferința de lansare a proiectului „FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training”, cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară Nr. 6 Educație și Competențe.

În cadrul dezbaterilor pe proiect, subprefectul Daniel Prorociuc a apreciat diversitatea proiectelor în care sunt implicate organizațiile non-guvernamentale sucevene, precum și faptul că sunt angrenate în parteneriate regionale și internaționale, asigurându-le de întregul suport pe care Instituția Prefectului Județul Suceava îl poate oferi în calitate de partener instituțional.

Făcând referire la proiectul FACT, acesta a precizat că formarea profesională continuă este o modalitate de dezvoltare personală a angajaților, precum și o investiție superioară în dezvoltarea capitalului uman, iar cursurile de calificare, specializare și perfecționare din cadrul programului vor avea impact direct asupra calității muncii prestate de beneficiari.

Cursurile din cadrul proiectului „FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training” sunt gratuite și au ca grup țintă 652 de persoane angajate, cu vârste între 25 și 64 de ani, din care 30% cu nivel scăzut de calificare sau din mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *