FOTO/VIDEO. Accident grav la Vatra Dornei. Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat în intersecția de la stadion

În seara zilei de 14 iunie 2021, în jurul orei 19:47, un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat în intersecția de lângă Stadionul Municipal din Vatra Dornei, în imediata apropiere a benzinăriei Lukoil. În urma unui viraj la stânga, în timp ce se deplasa pe strada Calea Transilvaniei, autovehiculul circulând dinspre Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, greutatea încărcăturii a scos de sub echilibru întreaga garnitură, iar autotrenul s-a răsturnat peste gardul Bisericii Penticostale.

Informațiile venite din partea autorităților până la această oră arată că nu au fost înregistrate victime omenești în urma acestui accident rutier. Conducătorul camionului marca MAN, de culoare alb, înmatriculat în Republica Moldova, a fost evaluat de către un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ Suceava), însă acesta a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pentru un control medical amănunțit.

Pompierii militari de la Detașamentul din Vatra Dornei au intervenit la fața locului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și au luat toate măsurile de siguranță specifice, fiind balizată zona, deconectate bornele de la bateria de acumulatori și verificate eventualele scurgeri de carburanți și lubrifianți pe carosabil sau în imediata apropiere. În sprijinul pompierilor, la locul producerii accidentului rutier au sosit mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Vatra Dornei și Jandarmeriei.

Un șofer care staționa în parcarea de lângă Stadionul Municipal a surprins, cu ajutorul unei camere de bord, momentul în care s-a produs accidentul rutier. Conform informațiilor afișate pe filmarea pusă la dispoziție publicației Monitorul de Dorna, incidentul s-a petrecut la ora 19:47.

4 comentarii publicate:

  1. Țepeș

    Era de așteptat. Bine că nu erau elevi de la școlile din apropiere pe acolo. În curba aia derapezi din septembrie până în mai, fără să ai viteză. La fel de periculos este la Lidl și la Unicarm. Sensul ăla giratoriu a fost gândit și aprobat de un neghiob, la fel ca multe alte tâmpenii din orașul ăsta. Așa lucruri de proastă calitate recepționate cu ochii închiși, șpăgari și hoți, firme fantomă ca în vestul sălbatic numai la noi găsiți. Niște securiști, politruci, sportivi fără talent, oameni de carton și amante bătrâne au ajuns în primărie și fac jocurile. Jandarmii omoară oamenii prin parc, polițiștii acoperă bișnițarii de la piață, gardienii dorm în papuci. O cloacă de nulități.

  2. Iulian

    Acest orășel nu are poliție, primărie, judecătorie, procuratură, dar are în schimb niște mâncători de bani publici.

  3. Miruna

    Mintea netoților care au strâns-o și împărțit-o, pe ea, biata intersecție, de parcă ar fi întinsă pe 50 de hectare. Se mai și laudă cu marele lor proiect. Că de, să nu vă închipuiți că a costat puțin, trebuia să arate că s-a făcut ceva pentru mândra noastră metropolă. Pardon, municipiu. Vai de el oraș!

  4. Aurel

    Atât sensul de la piață, cât și cele de la Unicarm, de la stadion și poate că mai sunt și altele, au fost gândite, proiectate și executate de niște oameni care nu au nimic în comun cu arhitectura. Ideea a fost gândită probabil în primărie. Aspectul cel mai trist este că poliția, cei de la circulație și-au dat acordul. Nu este de mirare că și la Serviciul Circulație sunt niște personaje total paralele cu legislația. În schimb sunt ași în aparatura radar. Și știți de ce? Pentru că bietul aparat își face treaba singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *